Yritys

Suomen Suoratoimitus Oy on kodinkoneiden pariin erikoistunut e-commerce- ja tukkukauppias. Intohimomme on pitää laitteet toiminnassa ja tehdä osaltamme parhaamme ns. kertakäyttökulttuurin vähentämiseksi. Olemme aina tehneet kovasti työtä varaosasaatavuuden ja huollon toimivuuden takaamiseksi, tämä takaa asiakkaillemme onnistuneen ostokokemuksen myös vuosien jälkeen. Jälkimarkkinoinnin parista olemmekin tunnettuja huoltoyrityksemme ja varaosakauppamme kautta.

Kodinkoneiden varaosien ja tarvikkeiden lisäksi myymme laadukkaita hyvinvointiin suunniteltuja tuotteita ja kodinkoneita. Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, ravintolat ja kunnallisen sektorin instituutit. Tuomme maahan mm. Omega, Vidia, Angel ja Tribest merkkisiä hyvinvointiin erikoistuneita tuotemerkkejä joista myydyimmät ovat mehustimet. Mehustimiamme löytyy niin kasvisravintoloista kuin kotitalouksista. Olemmekin virallinen maahantuoja edellä mainituille tuotemerkeille ja hoidamme kauttamme ostettujen tuotteiden jälkimarkkinoinnit kuten takuuhuollot ja varaosatarpeet.

Maahantuomiemme laitteiden osalta tarjoamme jälleenmyyjille suoratoimitus palvelua joka mahdollistaa jälleenmyyjän myydä tavaraa ilman omaa varastointia. Näin ollen säästytään turhalta tavaroiden edestakaiselta lähettelyltä. Meiltä jälleenmyyjä saa lähetystunnuksen jonka hän voi liittää omaan järjestelmään loppuasiakastaan varten.

Loppuasiakkaille myymme myös suomalaisten yhteistyökumppaneidemme laadukkaita kodinkonemerkkejä kuten Vitamix, Blendtec, Kenwood, Braun ja Robomow. Osaan tuotteista tarjoamme myös asennuspalvelua kuten kauttamme ostettuihin Robomow robottiruohonleikkureihin. Yhteistyökumppaneidemme tuotteita voi ostaa Raakapuoti.fi verkkokaupasta.