Angel maahantuonti

Idea Angel-juicerista tuli Moon Hyung Leeniltä. Nuori eteläkorealainen insinööri keskittyi terveyden parantamiseen luonnollisella hoidolla. Lee oli kamppaillut henkeä uhkaavasta sairaudesta ja paransi itseään raakavihannesten ja ruskean riisin ruokavalion avulla. Tämä sai hänet tutkimaan ruuan ja terveyden välistä suhdetta, erityisesti kasvakudoksissa olevien elävien ravinteiden parantavaa voimaa.

Hän käytti teknistä asiantuntemustaan kehittääkseen ensimmäisen juicerin Etelä-Koreassa 1980-luvun puolivälissä, ja lopulta viimeisteli tämän Angel-kaksikairaikseksi juiceriksi. Tavoitteena oli luoda kone, joka pystyy poimimaan suurimman ravintoarvon vihannesten todellisesta kuitukudoksesta, ei vain varsista, lehdistä ja juurista. Siitä lähtien suunnittelussa on tapahtunut monia asteittaisia parannuksia, jotta siitä tuli tämän päivän Angel-juicer.

Tekniikka:

Hyödyntämällä kahta 100% ruostumattomasta teräksestä valmistettua hammaspyörää, jotka pyörivät erittäin pienillä toleransseilla, Angel-juicer pystyy purkamaan enemmän mehua kuin mikään muu juicer. Pienten nopeuksien yhdistelmä Angelin 3-vaiheisen uuttojärjestelmän kanssa tarkoittaa myös, että jopa 17 kertaa enemmän ravintoaineita voidaan erottaa muihin koneisiin verrattuna.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut hammaspyörät on suunniteltu murskaamaan tuotteet ja käsittelemään ne kolme kertaa maksimaalisen mehu- ja ravinnesaannon saavuttamiseksi.

Murskausvaihe:

Aines tulee mehukammioon syöttöputken kautta, missä se hienonnetaan ja murskataan hyvin pieniksi paloiksi, kun sitä vedetään vastakääntöpyörien väliin.

1. Ensimmäinen uutto:

Murskatut palat puristetaan mehusta seulaa vastaan ​​maltillisella voimalla, jolloin saadaan mehun alkutuotto.

2. Toinen uutto

Puristetut kappaleet puristetaan uudelleen vielä suuremmalla voimalla hammaspyörän suurten spiraalien läpi mehustamisseulaa vasten.

3. Kolmas uutto:

Hienoksi jauhettu massa puristetaan kolmannen kerran vielä suuremmalla voimalla hammaspyörän pään tiukkojen spiraalien läpi, pakotettuna mehutussuojan päähän. Tuloksena oleva paine hajottaa kasvin kuidut kudostason tasolle poistamalla jäljellä olevan mehun. Kuiva massa poistetaan ulostuloportin läpi.

Patentoidun twin Shattering Helical Gear (SHG) -mitta on yli 210 mm pitkä ja hammaspyörien välinen tila on vain 0,1 mm. Tämä mahdollistaa ravinteiden enimmäismäärän purkamisen murskaamalla mikronikokoiset hiukkaset

Tuotteet:

Lue lisää mallista Angel 7500

Lue lisää mallista Angel 8500

Lue lisää valmistajan sivuilta