Sana maahantuonti

Sanana “Sana” tulee latinasta ja tarkoittaa ”parantua”. Tämä on kaikkien Sana-tuotteiden tarkoitus – auttaa kehoasi paranemaan asianmukaisella ravinnolla.

Muuta elämääsi ja aloita oikeiden laitteiden käyttäminen keittiössäsi, kuten mehukoneet, leipäkoneet, ruoan kuivurit, öljypuristimet ja viljamyllyt.

Lopeta väärien jalostettujen ruokien syöminen ja aloita todellisen ruuan valmistus kotona.
Se on helpompaa kuin luulet!

Sanassa olemme erikoistuneet terveellisiin keittiökoneisiin. Olemme kotoisin Euroopasta ja keskitymme tuotteisiin Euroopan markkinoille. Keskitymme terveellisiin elämäntapoihin innovatiivisten tuotteiden avulla. Maailmaamme, jossa elintarviketeollisuus on siirtänyt painopisteen ravinnosta ja voittoa kohti, pyrimme löytämään tapoja auttaa ihmisiä tekemään itse terveellisimpiä, ravinteellisimpia ruokia. Saamme palautetta asiakkailta kaikkialta maailmasta ja liitämme nämä ideat suunnitteluumme. Parannamme jatkuvasti tuotteitamme ja kokeilemme uusia ideoita tuleville keittiökoneille. Tavoitteenamme on tarjota kuluttajille laadukkaita tuotteita, joita on helppo käyttää ja ylläpitää.

Filosofiamme yhdistää pienikokoiset, yksinkertaiset mallit, korkealaatuiset materiaalit ja pitkäaikaisen luotettavuuden. Emme tee kompromisseja näissä kohdissa. Keskitymme Eurooppaan, mutta tuotteemme ovat suosittuja kaikkialla maailmassa.

Käytä Sana-tuotteita joka päivä osana terveellistä elämäntapaa!

Tuotteitamme mm. seuraavat:

Sana 1-kairainen mehupuristin

Sana pystymallinen mehupuristin

Sana ammattikäyttöön suunniteltu mehupuristin

Sana sitruspuserrin

Sana viljamyllyt

Sana leipäkoneet

Sana keittiötarvikkeet

Linkki valmistajan sivuille