Tribest maahantuonti

Tribest tuotemerkki koostuu useasta brandistä. Suosituimmat ovat Greenstar, Solostar ja Sedona. Tribest panostaa laadun lisäksi helppokäyttöisyyteen ja miellyttävään ulkonäköön.

Suosituimmat tuotteet Tribest merkin takana ovat ehdottomasti laadukkaat mehustimet. Myydyin tuote Suomessa on Solostar jota olemme vuosien varrella myyneet tuhansiin kotitalouksiin. Solostarista on syntynyt mehustajien keskuudessa jo lähes legenda.

Tribestillä on myös laaja valikoima mehustimia ns. lehtevien aineksien mehustamiseen. Vehnäoraksen ja vaikkapa lehtikaalin mehustamiseen ehdottomasti paras vaihtoehto on kaksikairainen mehustin. Tribestillä nämä tuotteet kulkevat Greenstar brändin alla. Kaksikairainen mehustin nitistää aineksista viimeisetkin pisarat, siksi se sopii hyvin esim. vehnänorakselle.

Mehustimien ohessa suositut Sedona kasvikuivurit ovat sadonkorjuukauden suosituimpia kodinkoneita. Sedona kasvikuivureilla kuivatat kerralla merkittäviä määriä kasviksia kuten sieniä, omenaa jne. Vaikkakin yleisesti kuivuri nimenä kääntyy usein kasvikuivuriksi, kuivuri sopii tottakai myös lihan kuivatukseen.

Linkki valmistajan sivuille.