Verkkokauppamme

Ensimmäinen verkkokauppamme oli nimeltään Tarvikenetti.fi. Perustimme Tarvikenetin vuonna 2010 viellä ollessamme yritysmuodoltamme toiminimi.

Vuoteen 2013 mennessä valikoima sekä myynti oli kasvanut tilanteeseen että yritysmuoto täytyi kasvun myötä muuttaa osakeyhtiöksi. Samalla muutimme verkkokaupan nimeksi Sparestore.com.

Sparestore.com onkin tällä hetkellä ollut toiminnassa jo yli 10 vuotta ja olemme toimittaneet jo yli 100 000 tilausta. Pääpaino on edelleen kodinkoneiden varaosissa joista yrittäjällämme Erkko Honkoliinilla on jo yli 20 vuoden kokemus.

Vuonna 2018 ostimme Raakapuodin liiketoiminnan. Raakapuoti on alkujaan 2010 perustettu pieni kivijalkapuoti joka alkoi maahantuoda kestäviä kodinpienlaitteita. Ensimmäiset Vitamix tehosekoittimet myytiin juuri Raakapuodin kautta joka sittemmin laajeni verkkokaupaksi laajentaen myynnin koko Suomen alueelle.

Nykyään Raakapuoti.fi verkkokauppa onkin todellinen supermerkkien kodinkonekauppa. Tuomme markkinoille vain testattuja ja kestäviä kodinlaitteita joiden huollot hoidamme myös itse. Näin pystymme varmistamaan tuotteiden laadun myös ”kuorien” takaa.

Raakapuodissa myymme myös muiden kotimaisien maahantuojien laitteita mutta vain hyviä, emme halua myydä kertakäyttötavaraa koska se ei ole kestävää.

Uusin verkkokauppamme on Etsiosia.fi joka yhdistää kaikki kodinlaitteiden varaosat (viihde-elektroniikka, puhelit, tietokoneet, kodinkoneet jne.) saman katon alle.

Erilaisuus piilee siinä että asiakkaan tulee ensiksi löytää laite johon hän kaipaa varaosia. Näin ollen pystymme tarjoamaan yli 16 miljoonan artikkelin valikoiman sopivuustakuulla. Varaosien hakupalvelu Etsiosia.fi aukesi 2023 kesällä ja jatkamme parhaillaan sen kehittämistä.